Kinderwagens komen tegenwoordig in alle soorten en maten. Al hoewel ze allemaal hun charme hebben, en vele een creatief en zeer origineel uiterlijk hebben, valt er over het algemeen toch weinig mee te lachen. Voor de ouders met humor (en een ruim budget): Bij deze 5 opmerkelijke kinderwagens!

1. Roddler: Hot Rod kinderwagen

kinderwagen 1

Altijd al een Chevy 409, Ford T-Bird of Dodge Super Bee gewild, maar is het er nooit van gekomen? Hier is de kans om het goed te maken! De Roddler is gegarandeerd de snelste en enige Hot Rod onder de kinderwagens. Met een kleine uitbreiding is deze buggy te transformeren tot een heuze Trike fiets, waar jouw kleine z’n eerste meters op kan fietsen.

Gizmodo

2. Galactische AT-AT kinderwagen

kinderwagen 2

Voor de Star Wars fans! Deze AT-AT Imperial Walker biedt ruimte voor 1 baby om het meest onmogelijke maanlandschap te trotseren. Ten minste, afhankelijk van het type kinderwagen wat daar onder zit. Dit prachtige omhulsel is door de vader zelf gemaakt. Denk jij het beter te kunnen, of ben je geen ruimtereiziger en heb jij een idee dat meer bij jou past? Ga er mee aan de slag! En vergeet vooral ons hier niet over in te lichten!

Thingamababy.com

3. Peg Perego Triplette kinderwagen

kinderwagen 3

Gefeliciteerd, een drieling! 1 probleem: even alleen met je kinderen op pad zal lastig worden. Maar niet met de Peg Perego Triplette kinderwagen. In deze kinderwagen zet je al je kinderen rustig achter elkaar, en neem je ze allemaal zorgeloos overal mee naar toe.

4. Step By Step kinderwagen beklimt iedere trap!

In de grote steden wonen heel wat ouders die iedere dag hun kinderwagen minimaal 1 keer per dag de trap op en af moeten zeulen. Dat is verleden tijd met de Step By Step kinderwagen. Zo eenvoudig als uw witgoed leverancier uw wasmachine met een trapsteekwagen de trap op werkt, zo gemakkelijk neemt jij je kind de trap op en af. Helaas is het ontwerp nog niet verder dan een aantal plaatjes. We kijken uit naar een complete demo!

TheDesignBlog.org

5. Onderzeeboot meets kinderwagen

kinderwagen 5

Deze kinderwagen is zeker orrigineel. Of hij ook functioneel is, is een tweede. De kinderwagen is gemaakt van onderdelen van ouderwetse kinderwagens. Het ‘wiegje’ bestaat uit handgebogen platen aluminium. Gelukkig is dit slechts kunst, en is hij niet bedoeld voor dagelijks gebruik.

FoolishGadgets.com