Bugaboo Kinderwagens

Bugaboo kinderwagens zijn afkomstig van een Nederlands bedrijf wat sinds 1999 hoogwaardige kinderwagens met een aantrekkelijk uiterlijk produceert. Het bedrijf is opgezet door designer Max Barenburg, die in 1994 met zijn kinderwagen ontwerp afstudeerde aan de Design Academy in Eindhoven, en Eduard Zanen.

De missie van Bugaboo is naar eigen zeggen om beweeglijke mensen verder te inspireren, en vooral niet te beperken. De Bugaboo kinderwagens bieden met zijn handige functies en moderne uiterlijk inderdaad weinig beperkingen.

In 1999 ging de Bugaboo Classic voor het eerst over de toonbank, wat al vrij snel een succes werd. In 2003 werd de Bugaboo Frog geïntroduceerd in Amerika, en niet zonder voorbereiding. Een Bugaboo kinderwagen was in 2001 verschenen in een aflevering van Sex & the City, wat ervoor heeft gezorgd dat de Bugaboo Frog al populair was in de VS voordat hij er te koop was. De Bugaboo kinderwagens werden hierna geadopteerd door vele bekende sterren, zoals Madonna, Catherine Zeta Jones en Gwyneth Paltrow.

In 2005 volgden de Bugaboo Gecko en Bugaboo Cameleon, types die nog altijd erg populair zijn. In 2007 werd de Bugaboo Bee, het nieuwste type, geïntroduceerd. Bugaboo kinderwagens zijn inmiddels te koop in 50 verschillende landen.

Bugaboo kinderwagens zijn moderne kinderwagens die staan voor mobiliteit. Ze zijn ontworpen met het oog op het drukke stadsleven.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/w0727348/domains/de-kinderwagens.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405