Joolz Kinderwagen

Met Joolz zet Nederland alweer een populaire kinderwagen op de Europese markt. Joolz is een jong bedrijf, wat in 2004 is opgericht door ontwerper Emile Kuenen. Gevestigd in Amsterdam verkoopt het bedrijf de kinderwagen al in 24 landen.

Joolz biedt met de Day kinderwagen een originele, ergonomische kinderwagen. Omdat ontwerper Kuenen zelf ruim twee meter lang is, heeft hij veel rekening gehouden met het comfort van lange ouders bij het gebruiken van de kinderwagen. Dit neemt niet weg dat de kinderwagen ook prima te gebruiken is voor ouders van gemiddelde lengte.

Joolz zegt kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel te hebben staan. De Joolz Day voldoet dan ook aan alle Europese veiligheidseisen.

De Joolz Day heeft inmiddels meerdere namen gehad. Voor de Day verkocht Joolz de kinderwagen reeds onder de naam Bloom en Joolz ZZZ.

Het bedrijf ondersteunt sinds 2007 stichting Orange Babies, dat zich richt op HIV besmette moeders en hun baby’s.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/w0727348/domains/de-kinderwagens.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405