Koelstra Kinderwagens

Koelstra, een Nederlands bedrijf dat in 1934 is opgericht, biedt kinderwagens met een tijdloos uiterlijk en optimaal gebruiksgemak. Ook Koelstra kinderwagens zijn niet alleen binnen de Nederlandse grenzen te zien, ook in andere landen in Europa zijn de Koelstra kinderwagens te koop.

Duurzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak staan hoog in het vaandel bij Koelstra. Maar ook aan het design wordt veel aandacht besteedt. Koelstra kinderwagens hebben een stoere uitstraling, waardoor het niet alleen voor de moeder een plezier is om achter te lopen.

Koelstra biedt diverse modellen kinderwagens en buggy’s aan. De Latinique kinderwagen is een van de bekendere, maar Koelstra richt zich ook op ouders die twee kinderen in een kinderwagen willen vervoeren. Met de Duo kinderwagen en duo buggy neemt u uw tweeling gemakkelijk mee naar uw bestemming.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/w0727348/domains/de-kinderwagens.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405