Mima Kinderwagens

Mima is het merk kinderwagens dat in 2010 de hoogste ogen gooide als het gaat om nieuwkomers op de markt. Met de Mima Kobi en Mima Xari zijn twee exclusieve kinderwagens in het leven geroepen met een origineel en innovatief design. Toen Mima in 2009 voor het eerst aan het publiek werden gepresenteerd in Keulen op de Kind & Jugend beurs ontving de Mima Kobi dan ook niet voor niets de Innovation Award.

Met deze kinderwagens wordt er opnieuw een kinderwagen met een Nederlandse achtergrond op de markt gebracht. Al hoewel Mima een Spaans bedrijf is, is eigenaar en ontwerper Davy Kho van Nederlandse afkomst. Gelijkenis met de Bloom Fresco was degenen bekend met de kinderstoel misschien al opgevallen. Hij is dan ook afkomstig van dezelfde ontwerper.

De filosofie achter de kinderwagens is dat ze iets unieks en speciaals moeten brengen. Met het revolutionaire, strakke ontwerp lijkt dat zeker te lukken.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/w0727348/domains/de-kinderwagens.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405