Mima Kobi

6 votes, average: 3.67 out of 56 votes, average: 3.67 out of 56 votes, average: 3.67 out of 56 votes, average: 3.67 out of 56 votes, average: 3.67 out of 5
Mima-Kobi-mima_kobi_cosmo_silver_-_black
Bekijk alle beschikbare versies
Bekijk alle accessoires
Helaas zijn er bij ons geen winkels (meer) bekend die de wagen verkopen.
Geen prijzen gevonden.

Omschrijving Mima Kobi

De Mima Kobi is een nieuwe wagen die in 2010 op de markt is verschenen, na het winnen van de Innovation Award tijdens de Kind & Jugend beurs (Keulen) in 2009. Als je de kinderwagen goed bekijkt is dit geen verrassing: Het ontwerp is uniek en niet te vergelijken met een andere kinderwagen op de markt.

Wat meteen opvalt aan de Mima Kobi is dat de zitting voor een groot deel van leer-achtig, slijtvaste kunststof (Ethyleen Vinyl Acetaat) is gemaakt, waardoor de kinderwagen er strak uitziet en zich onderscheidt van andere kinderwagens. De kinderwagen is dankzij deze stof gemakkelijk schoon te maken. De ronde zitting die de Mima Kobi kenmerkt is door hem open te ritsen te veranderen in de reiswieg. Dit gepatenteerde ‘Carrycot Inside’ systeem is zeer innovatief en gebruiksvriendelijk.

Onder de zitting is ruimte om een tweede zitting of reiswieg te plaatsen, zodat de Kobi verandert in een duowagen. Daarbij moet wel worden gezegd dat de onderste zitting zich erg dicht bij de grond bevindt en moeilijk te bereiken is. Iets wat misschien niet iedere ouder even prettig vindt.

De Mima Kobi is ontworpen voor het stadsleven, en is daarmee minder geschikt voor onverharde of hobbelige wegen. In de stad is het echter een zeer prettige wagen om achter te lopen, welke soepel over stoep en wandelpaden rolt.

Met het originele ontwerp, de stoffen waaruit de Kobi bestaat en de prijs die ervoor betaald mag worden is de Mima Kobi een luxeproduct voor moderne ouders die zich willen onderscheiden.

Specificaties Mima Kobi

Gewicht15,2 kg
Formaat (cm, ingeklapt)100 x 96 x 47
Aantal wielen4
Soort WielenZwenkwiel(en), 360 graden
BandenSchuimbanden
VeringJa (Voor)
Verstelbare duwstangJa
Hoogte duwstang (cm)onbekend
Omkeerbare zittingNee
Verstelbare RugleuningJa
LeeftijdVanaf geboorte tot ±3,5 jaar (17 kg)
Inbegrepen AccessoiresBoodschappenmand, Regenscherm, Reiswieg, Verzorgingstas, Zitgedeelte, Zonnekap

Handleiding

Download hier de gebruiksaanwijzing van de Mima Kobi.

Instructiefilmpje

Het onderstaande filmpje is helaas in Spaans, maar geeft je wel goede indruk van de Mima Kobi!

Specificaties Mima Kobi

Gewicht 15.2
Formaat (cm, ingeklapt) 100 x 63 x 47
Aantal wielen 4
Banden Schuim
Vering Ja
Verstelbare duwstang Ja
Hoogte duwstang (cm) 95 - 115
Omkeerbare zitting (cm) Ja
Verstelbare Rugleuning Ja
Gewicht kind 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/w0727348/domains/de-kinderwagens.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Deel je ervaring met deze kinderwagen!

Loading...Loading...
Beoordeel de Kinderwagen