Mutsy Kinderwagens

Mutsy, net als vele andere bekende kinderwagens van Nederlandse afkomst, levert kinderwagens met een modern en karakteristiek uiterlijk. Er zit reeds vele jaren ervaring achter de Mutsy kinderwagens. Onder de naam Mutsaerts is het bedrijf reeds sinds 1937 bezig met het ontwerpen van kinderwagens die voldoen aan de eisen van moderne ouders.

Mutsy biedt verschillende soorten kinderwagens, allen met vele bruikbare opties, standen en uitbreidingen. De stoere Mutsy Rider is niet alleen voor de vrouwen een plezier om te besturen. De robuuste kinderwagen heeft twee zwenkwielen aan de voorzijde, wat hem flexibel en goed draaibaar maakt.

De elegante Mutsy Spider is een ander populair Mutsy model, welke met zijn 3 wielen, waarvan de voorste een zwenkwiel, zeer goed te besturen is.

Mutsy biedt de kinderwagen in modules aan, waardoor de kinderwagen naar eigen smaak is aan te passen en er vele combinaties mogelijk zijn. Van onderstel tot reiswieg, het is allemaal apart te koop. Uiteraard zijn er ook complete pakketten te koop.

In februari 2008 werd de Muty 4Rider verkozen tot Beste Koop 2008 in een test van de consumentenbond.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/w0727348/domains/de-kinderwagens.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405