Mutsy Evo

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Mutsy-Evo-rgb_cot_evo_urban_nomad_s-dark_grey-side
Bekijk alle beschikbare versies
Bekijk alle accessoires
Helaas zijn er bij ons geen winkels (meer) bekend die de wagen verkopen.
Geen prijzen gevonden.

Algemeen

De Mutsy Evo is een kinderwagen met een stoere uitstraling die bekend staat om zijn stevigheid. Al hoewel het geen all-terrain wagen betreft voelt hij zeer stabiel en loopt hij comfortabel. Helemaal voor zijn lage gewicht is dit erg prettig in gebruik. Daarnaast is de prijs/kwaliteit-verhouding uitstekend. Hiermee is het een van de meest populaire kinderwagens van het moment.

Vouwen en opbergen van de Evo

De kinderwagen bevat een groot opbergdeel onder de wieg waardoor er prima kleine boodschappen mee kunnen worden gedaan en gemakkelijk de nodige zaken kunnen worden meegenomen wanneer er een wandeling wordt gemaakt.

Het opvouwen van de Mutsy Evo is relatief eenvoudig. Helemaal opgevouwen is de kinderwagen erg compact waardoor hij ook gemakkelijk in kleinere auto’s is mee te nemen of op te bergen in huis wanneer ruimte beperkt is.

Het gebruik van de kinderwagen

De Mutsy Evo blinkt uit in een aantal specifieke gebruiksgemakken. Ten eerste passen relatief veel autostoeltjes op het Mutsy frame, waardoor voor kort gebruik van de kinderwagen ook het autostoeltje in het frame kan worden geplaatst. Bij langer gebruik is het uiteraard beter de zitting te gebruiken.

De zitting is uiteraard omkeerbaar en ook de rugleuning is precies zo in te stellen als je wilt zodat je kindje optimaal in de kinderwagen geplaatst kan worden.

Een erg groot voordeel van de Mutsy Evo is dat de duwstangen binnen een zeer grote range te verstellen zijn. Zo is de kinderwagen van Nederlandse makelij zeer geschikt voor de langere Nederlander.

Nadelen van de Mutsy Evo

De Evo heeft ovale buizen wat hem een karakteristieke uitstraling geeft. Universele accessoires zoals parasols passen daarom niet altijd. Het kan dus zijn dat er nieuwe accessoires aangeschaft moeten worden.

Verder zal de ouder die van kleurrijke kinderwagens houdt kunnen afhaken voor de Evo. Over het algemeen is hij verkrijgbaar in neutrale kleuren.

Specificaties Mutsy Evo

Gewicht 0
Formaat (cm, ingeklapt)
Aantal wielen
Banden
Vering
Verstelbare duwstang
Hoogte duwstang (cm)
Omkeerbare zitting (cm)
Verstelbare Rugleuning
Gewicht kind

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/w0727348/domains/de-kinderwagens.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Deel je ervaring met deze kinderwagen!

Loading...Loading...
Beoordeel de Kinderwagen