Mutsy Slider

2 votes, average: 3.50 out of 52 votes, average: 3.50 out of 52 votes, average: 3.50 out of 52 votes, average: 3.50 out of 52 votes, average: 3.50 out of 5
Mutsy Slider
Bekijk alle beschikbare versies
Bekijk alle accessoires
Helaas zijn er bij ons geen winkels (meer) bekend die de wagen verkopen.
Geen prijzen gevonden.

Omschrijving Mutsy Slider

De Mutsy Slider is een compacte kinderwagen met de vertrouwde, sportieve Mutsy uitstraling. De Mutsy Slider heeft grote voorwielen, wat zorgt voor stabiliteit en gebruiksgemak. Dit maakt hem ook buiten de stad een goede kinderwagen.

De duwstang kan worden omgezet, waardoor de zitting tegen de rijrichting in komt te staan. Op het frame kan een zitting, reiswieg of autostoeltje worden bevestigd.

De zitting kan met een drukknop worden versteld tot een compleet horizontale houding, en heeft een 5punts tuigje.

Het frame is gemakkelijk in te vouwen wanneer de zitting is verwijderd. De wielen kunnen eenvoudig van het frame worden gehaald om het geheel zo compact mogelijk te maken.

Specificaties Mutsy Slider

Gewicht13,2 kg
Formaat (cm, ingeklapt)72 x 51 x 16,5
Aantal wielen4
Soort WielenZwenkwielen
BandenSchiumbanden
VeringJa
Verstelbare duwstangJa
Hoogte duwstang (cm)
Omkeerbare zittingJa
Verstelbare RugleuningJa
Leeftijd0 - 3 jaar (tot 13 kg)

Handleiding

Download hier de handleiding van de Mutsy Slider.

Specificaties Mutsy Slider

Gewicht 13.2
Formaat (cm, ingeklapt) 72 x 51 x 16,5
Aantal wielen 4
Banden Massief
Vering Ja
Verstelbare duwstang Ja
Hoogte duwstang (cm) 90 - 105
Omkeerbare zitting (cm) Ja
Verstelbare Rugleuning Ja
Gewicht kind 13

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/w0727348/domains/de-kinderwagens.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

3 Ervaringen met de Mutsy Slider

 1. Ervaring van Rianne

  Het is een prettige kinderwagen.
  Je kan gemakkelijk je kindje van je af of naar je toe zetten. Hij stuurt ook super makkelijk en maakt mooie kleine bochten.

  Toch zitten er ook nadelen aan. Ik vind dat je kindje er niet echt heel mooi in zit. Vooral als ze groter worden ( rond 1,5jaar). Als ik haar naar mij toe heb, bungelen haar beentjes er wat bij. Ze zit niet echt, maar hangt meer.

  Ook kan de duwstang minder ver uitgetrokken worden dan andere mutsy’s.
  Het verste wat deze kan is voor mij nog te laag. ( ik ben 1.80m.)

  Een mooie kinderwagen, maar persoonlijk zou ik dus voor een andere gaan.

  9 januari 2012
 2. Ervaring van Yvette

  Wij hebben ook de mutsy slider en wij zijn er super tevrede over. Hij heeft de zelfde functies als de buggaboo maar wel een stuk voordeliger en je kindje ligt/ zit iets hoger dan in de buggaboo. En wat Rianne zegt over de duw stang mijn man is 2 meter en de hoogste stand is voor hem ver genoeg dus ik begrijp niet dat het voor Rianne niet zo is. En voor degene die nog een kinderwagen moeten kopen moeten dit zelf ervaren en schroom niet om een rondje of veel in de winkel met meerder kinderwagens te lopen.

  9 februari 2012
 3. Ervaring van Rianne25

  Ik heb ook de mutsy slider. Speciaal gekocht omdat ik 1.84 ben. Het was toen 1 van de weinige wagens waar de duwstang zo hoog kon. Ik kan er met rechte rug achter lopen en daar gaat het om. Wel heb ik gezien dat de nieuwe wagens van Mutsy nog veel hoger kunnen. Nog prettiger natuurlijk voor de langere ouders. Ik vind hem heel erg prettig in het rijden. Bij wijze van met 1 vinger kan je hem vooruit krijgen en bochten maken. Alleen wat mutsy van mij nog mag doen is proberen het onderstel iets smaller te maken;). Kan je net iets makkelijker door de trekpleister etc.

  30 april 2012

Deel je ervaring met deze kinderwagen!

Loading...Loading...
Beoordeel de Kinderwagen