Quinny Moodd

4 votes, average: 3.75 out of 54 votes, average: 3.75 out of 54 votes, average: 3.75 out of 54 votes, average: 3.75 out of 54 votes, average: 3.75 out of 5
Quinny-Moodd-quinny_moodd_kinderwagen_black_irony_pack
Bekijk alle beschikbare versies
Bekijk alle accessoires
Helaas zijn er bij ons geen winkels (meer) bekend die de wagen verkopen.
Geen prijzen gevonden.

Omschrijving Quinny Moodd

De Quinny Moodd is de nieuwste kinderwagen van Quinny. De Quinny Moodd werd gepresenteerd tijdens de Kind & Jugend beurs in Keulen in 2011, en is sindsdien verkrijgbaar in Nederland.

Een aantal bekende Quinny functies zijn te zien bij de Moodd. Net als de Buzz ontvouwt de Quinny Moodd volledig automatisch. Ook inklappen gaat eenvoudig. Met 1 druk is de wagen inklapbaar, en eenmaal ingeklapt valt hij in een automatische lock.

Zowel het voetenplankje als de rugleuning zijn eenvoudig te verstellen, en de zitting is gemakkelijk om te draaien zodat het kind zowel naar de ouder als naar voren kan worden gericht.

Wat verder de Quinny Moodd kenmerkt qua design is de ronde zitting en de verwijderbare T-vormige veiligheidsbeugel.

Zoals we gewend zijn van Quinny kinderwagens passen Maxi Cosi autostoeltjes op het (in zwart en wit verkrijgbare) frame, en is er een reiswieg beschikbaar om de kinderwagen vanaf de geboorte te kunnen gebruiken.

Achter heeft de Quinny Moodd luchtbanden voor goede stabiliteit en comfortabel rijden. Aan de voorkant heeft de Moodd een klein rubber zwenkwiel voor optimale flexibiliteit. Met de Voorwielmodule is de Quinny Moodd om te bouwen tot een 4-wieler.

Specificaties Quinny Moodd

Gewichtonbekend
Formaat (cm, ingeklapt)onbekend
Aantal wielen3, uit te breiden naar 4
Soort WielenZwenkwielen
BandenLuchtbanden (achter), rubber (voor)
Veringonbekend
Verstelbare duwstangJa
Hoogte duwstang (cm)onbekend
Omkeerbare zittingJa
Verstelbare RugleuningJa
Leeftijd0 tot 3,5 jaar (15 kg)
Inbegrepen AccessoiresZonnekap, regenhoes, mandje, parasolclip, adapters

Handleiding

Download hier de handleiding van de Quinny Moodd.

Quinny Moodd teaser

Hieronder de officiële teaser van Quinny voor de presentatie van de Quinny Moodd en Quinny Yezz.

Specificaties Quinny Moodd

Gewicht 15.1
Formaat (cm, ingeklapt) 31 x 81 x 66
Aantal wielen 3, 4
Banden Lucht
Vering Ja
Verstelbare duwstang Ja
Hoogte duwstang (cm) 94 - 105
Omkeerbare zitting (cm) Ja
Verstelbare Rugleuning Ja
Gewicht kind 15

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/w0727348/domains/de-kinderwagens.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

5 Ervaringen met de Quinny Moodd

 1. Ervaring van Fam. Y.

  Wij hebben de quinny moodd vorig jaar gekocht voor ons eerste kindje. De keus voor een quinny was snel gemaakt, aangezien ik drie schoonzussen heb die alledrie een quinny buzz hebben en daar erg over te spreken zijn. Dan moet de de nieuwste kinderwagen van quinny, de moodd, minstens net zo goed zijn dachten wij.
  Niets bleek minder waar: na slechts drie maanden begon het onderstel al enorm te kraken en te piepen, en opeens kon de kinderwagen niet meer ingeklapt worden. Wij terug naar de winkel, waar de kinderwagen is ‘gerepareerd’. Hij leek in orde, dus wij weer naar huis. Nu, twee maanden later, kraakt en piept de kinderwagen weer enorm, en het rubbertje waar het zitje/autozitje tegen aan rust, is aan 1 kant helemaal geel verkleurd, maar is aan de andere kant nog spierwit. Ook hebben we weer gedonder met het in- en uitklappen van de wagen, en dit terwijl we zelf geen auto hebben, dus het aantal keer dat deze kinderwagen in 6 maanden tijd is ingeklapt, kun je op twee handen tellen!!
  Wij vinden dit echt schandalig, met zo een dure kinderwagen hoor je minstens twee kinderen te kunnen grootbrengen, maar wij mogen al blij zijn als de kinderwagen ons eerste kindje overleeft!! Tijdens mijn zwangerschap kon ik niet wachten om met de wagen te gaan wandelen, en nu zie ik er elke keer tegen op om naar buiten te gaan met die rammelbak!
  Ik wou dat ik de aankoop terug kon draaien, dan had ik NOOOOIIITTTT een quinny gekocht!!

  26 september 2012
 2. Ervaring van Robin

  Wij hebben sinds juli 2012 de witte quinny moodd met fuchsia zitje en nu onze kleine wat groter is mag ze eindelijk in de fuchsia zit. Wat een aandachtstrekker en wat ziet dat er geweldig uit. Wij vinden dit een hele fijne kinderwagen. Weer eens wat anders dan de standaard bugaboo’s. Wij hadden em uitgekozen op stijl en hoe hij reed. Voor ons reed deze het beste van de kinderwagentjes. Na bijna 1 jaar gebruik is het apparaat nog steeds erg goed. We hebben wel offroad wieltjes van de quinny buzz erbij gekocht omdat de standaard wieltjes erg hard zijn en bij minder goed wegdek trilde de baby bijna uit de reiswieg 🙂

  Kortom wij zijn erg tevreden

  17 mei 2013
 3. Ervaring van Annique

  De afgelopen 4 maanden hebben wij als gezin de eer gehad om deze fantastische wagen te mogen testen als Quinny Casters. Wil je onze review lezen zie onderstaande link:

  https://www.facebook.com/quinny.nl/app_547446245287143?app_data=dl=post,the-end

  11 augustus 2013
 4. Ervaring van natalie

  Wij hebben ook de Moodd in passion pink/fuchsia en hij valt idd erg op ik krijg veel complimenten van mensen als ik ermee loop.
  hij rijdt heerlijk en soepel, alleen hebben wij sinds een maand het zelfde probleem met inklappen
  dat wil soms helemaal niet! We krijgen met geen mogelijk de quinny naar beneden, hoe kan dit?

  21 september 2013
 5. Ervaring van Anoniem

  Wat vind ik van de quinny!

  Waardeloos!!

  Iedere keer wanneer de wagen is uitgeklapt, staat de stang scheef, waar je de kar mee voorruit duwt!

  Ik koop nooit meer een quinny!!

  1 juni 2014

Deel je ervaring met deze kinderwagen!

Loading...Loading...
Beoordeel de Kinderwagen