Stokke Kinderwagens

De Stokke kinderwagen is een moderne wagen met een stijlvolle uitstraling. De kinderwagen kenmerkt zich door de hoge positie van de wieg of zitting.

Stokke is een Noors familiebedrijf dat staat voor kwaliteit en duurzaamheid in producten voor kinderen. Meest bekend is het bedrijf van de Stokke Tripp Trapp, het populaire kinderstoeltje dat door de vele verstelmogelijkheden meegroeit met het kindje. Het ontwerp stamt uit de jaren 70, maar is nog altijd immens populair.

Met de Stokke Xplory begeeft Stokke zich ook op de markt van de kinderwagens. De filosofie achter de Stokke kinderwagen is het contact tussen kind en ouder. De zitting is standaard naar de ouder gericht, en bevindt zich bovenin de kinderwagen, om zo de afstand tussen ouder en baby te verkleinen en het samenspel te bevorderen.

Bij het ontwerp van de Stokke Xplory is de baby voorop gesteld, waarbij rekening is gehouden met veiligheid, ergonomie en comfort. Daarnaast groeit de Stokke kinderwagen net als de bekende Tripp Trapp mee met het kindje, zodat het nog tot jaren na de geboorte te gebruiken is.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/w0727348/domains/de-kinderwagens.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405